Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok. Wij ontvangen u graag binnenkort!

- Jullie droombruiloft -

Omdat jullie huwelijksdag een speciale gebeurtenis is, zullen wij ervoor zorgen dat deze romantische dag vlekkeloos verloopt. U heeft één contactpersoon die assisteert met de organisatie van de bruiloft en jullie adviseert tijdens alle voorbereidingen. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in fijne samenwerkingen met leveranciers op het gebied van styling, bloemdecoratie, entertainment, ambtenaren van de burgerlijke stand en professionele ceremoniemeesters.

Afspraak maken?
Graag nodigen wij jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

Bruidstaart

Bij jullie trouwdag hoort natuurlijk de állermooiste bruidstaart! Deze kunnen wij verzorgen vanuit Dudok Patisserie. Daar worden taarten op ambachtelijke wijze gebakken met alleen natuurlijke ingrediënten. De ultieme blikvanger is de naked velvet cake, die in verschillende varianten te bestellen is zoals met rood fruit of tropische vruchten. Kunt u niet kiezen? Een combinatie van de twee is ook mogelijk!